Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Járt már így valaki TB ügyben?

Járt már így valaki TB ügyben?

Figyelt kérdés

Múlthéten kijött 120000 Ft-os csekk TB tartozás miatt, ami teljesen jogos is, mert nem dolgoztam és nem voltam sulis. Tehát nem ez a probléma, hanem ők átadták egy behajtócégnek és ők egybe kérik vissza a tartozást. Ezt én most nem tudom kifizetni max. három részletbe tervezem, de ebből lesz gond? Már befizettem 30000 Ft-ot.

Már az ügyvezetőt is felhívtam ő ugye nyílván azt mondja amit ők akarnak elérni, nem fizethetek részletre.

Szerintetek?

2013. aug. 4. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Na már most, hiába nem fizethetsz részletre, ha másképp nem tudsz ugyebár. Én nem foglalkoznék vele, fizetném, ahogy tudom, maximum még lesz rá egy kis késedelmi pótlék. Ilyen összegnél még nem mennek ki, hogy "elvigyék" a házad...
2013. aug. 5. 06:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen így lesz sajnos. Hát a házam aztán vihetik az összeset :D sajnos nincs..
2013. aug. 5. 08:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs vagyonod (házad), nincs gondod sem...:D
2013. aug. 6. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!