Mért ilyen mocskos minden biztosító? Perelte valaki az uniqát?
Most törték össze a párom, a biztosító Uniqa megállapította a kár értékét. 1028 000,- forintra értékelte levélbe küldte. Ma kültek a kártyára 700 ezret azzal a szőveggel hogy ennyi volt a végősszeg.
Most Perelhetnénk csak az az összeg amit kaptunk arra menne el és még közel sem biztos hogy megnyernénk.
Hát, ha van róla papírotok, hogy ennyit meg ennyit ajánlottak, és ti elfogadtátok, akkor szerintem nyugodtan követelőzhettek.
Írjatok nekik ajánlott levelet, amiben kéritek a maradék összeg kifizetését, és hivatkozzatok a korábbi levelükre.
Szia!
Valószínűleg avulási értéket és önrészt vontak le. (ha kötelezőre fizettek nem cascora, akkor nincs persze önrész) A kárérték az alapszám, ebből jönnek le a levonások.
Egy pontos elszámolást kellene megnézni.
Nyugodtan menjetek velük vitába, nem szabad soha elfogadni amit elsőre adnának! A biztosítók nem szemetek, csak profitorientált cégek. A zöldséges sem abból él, hogy a kifizetett kiló almához még hozzárak egyet.
Keressetek egy biztosítási tanácsadót, aki segít nektek! (én nem vagyok az) Ismerni kell azt a nyelvet amin a biztosítók beszélnek :)))
A jövőre nézve pedig kössetek jogvédelmi biztosítást, az ilyen esetekben óriási segítség!
Egy kis reklámot engedjetek meg a végére:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!