Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mekkora összegű biztosítást...

Mekkora összegű biztosítást kellene fizetnem egy mopedre? Bővebben lennt

Figyelt kérdés
Van két motorom az egyiket ballagásomra kaptam még 4 éve a másikat én vettem tavaly nyáron mikor elmentem dolgozni, és mindkettőt a saját pénzemből tartom fennt.Mindkettő apám nevén van az egyik egy robogó amire kb 3000 ft/év a biztosítás a másik egy simson arra 5000 párszáz forintot kell fizetni így hogy apám nevén van.Szeretném mindkettőt a nevemre iratni úgymond adásvételivel és érdekelne kb így mennyi lenne amit fizetnem kellene egy évben rájuk. 19 leszek, 2009 óta van jogsim, nem volt semmilyen balesetem, se szabálysértésem, sem egyéb büntetésem.

2013. márc. 24. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Motornál nincs életkor megkülönboztetés,az adott éves díj érvényes ídősre-fiatalra.Ajánlom a K&H biztosítót, én konkurens cégnél dolgozom, de oda írányitjuk az ügyfeleinket, mert motor, utánfutó díjban jók. Üdv.: Ibolya
2013. márc. 25. 06:00
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ:)
2013. márc. 25. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!