Melyik város szerint kell biztosítást fizetnem az autóra?
Figyelt kérdés
Állandó lakhelyen születésem óta Pécs. Nem is vagyok máshova bejelentkezve még ideiglenesen sem.
Viszont dolgozni Budapestre járok, így heti 5 napot vagyok ott és így az autót is többet használom ott.
Amikor a biztosítás kötéshez az adatlapot kitöltöm, nem adhatok meg más címet, csak amiről papírom van.
Tehát akkor pécsiként fog számlázódni a biztosítás díja is? A biztosítási kalkulátoroknál is számít, hogy mit írok be.
2012. júl. 14. 08:21
1/5 anonim válasza:
A lakcímkártyán szereplő állandó lakhely számít!
Szerintem a budapestieknek amúgy is drágább a biztosítás.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy tudom, hogy drágább.
Így valamivel olcsóbban megúszhatom.
Köszönöm.
2012. júl. 14. 08:45
4/5 anonim válasza:
Tavaly a forgalmiban szereplő cím volt mérvadó, idén már a lakcímkártyán szereplő cím szerint kötik meg a biztosítást. Pécs biztos, hogy olcsóbb, mint Pest.
5/5 Napkiraly válasza:
jó tudni, egyik kocsiméban pesti cím szerepel, másik kocsiméban vidéki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!