Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Szerintetek is egy inkorrekt...

Szerintetek is egy inkorrekt cég az ING? :@ Velem jól kicsesztek. Valakinek hasonló élmény?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 12:23
1 2
 11/17 hájaaa ***** válasza:
Csak akkor követelhetik ha aláírtál egy olyan szerződést. Ellenkező esetben bek*phatják!
2013. márc. 24. 00:02
 12/17 Luczian válasza:

Nekem a bankom volt az ING.

Megvette az addigi számlavezető bankomat, majd egy idő után kivonult a kisvállalkozói szférából és lepasszolt bennünket.

Annyit sem mondtak, hogy elnézést kérünk!

Szerintem ez inkorrekt viselkedés volt!

2013. márc. 26. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát igen, el kellett volna olvasnod a munka- és tanulmányi szerződést, nem utólag hőzöngeni. Nyilván bizonyos dolgokban inkorrektek, de van, amiért te vagy a felelős, miért ne tisztáztad előre a dolgokat?
2013. márc. 27. 12:59
 14/17 A kérdező kommentje:

Te milyen tanulmányi szerződésról vakerálsz nekem 13-as???

Fordítva ülsz a lovon!

Egyébként meg nem mennék bele a részletekbe,és abba,hogy mit,miért hogyan.

Ha elolvastad volna normálisan a kérdésemet te analfabéta,akkor látnád,hogy a kérdésem mást jelent.

Nem azt jelenti,hogy szóljál be feleslegesen,hanem írd meg a tapasztalatod,ha volt negatív ezzel a köcsög céggel!

2013. márc. 27. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát amilyen mitugrász nagypofájú kis seggdugasz vagy, azt kell mondanom: megérdemelted, hogy ráb@ssz.
2013. márc. 28. 00:36
 16/17 anonim válasza:
én nem tudom, nekem anno náluk volt a magán nyugdíj pénztáram míg az állam el nem lopta. Nekem bőven pluszban volt a számlám. Nem volt velük gond
2013. márc. 28. 08:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Én eléggé utálom a bankrendszert de az ügyfelük vagyok...kerrektül eggyütt müködünk már 10-edik éve.

Van egy szerződésem velük,eddig ők is és én is betartottuk a szabályokat.

2013. márc. 30. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!