Kb. fél éve nem fizetem a TB-t mert nincs munkahelyem, mennyibe fog kerülni az utólagos ára?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 10:23
12/13 anonim válasza:
Be fogják hajtani, ha mész orvoshoz, ha nem. Folyamatosan küldi ki a Nav a hozzád hasonló embereknek a felszólítást. Tartozás összege, késedelmi kamat, ügyintézési díj...mind fel lesz számolva és minél később fizeted, az összeg annál nagyobbra fog duzzadni.
13/13 anonim válasza:
én már évek óta nem fizetek tb-t, nincs bejelentett munkahelyem, nem vagyok regisztrált munkanélküli, stb.
még nem jött felszólítás, behajtás az államtól részemre. milyen dolognak kell történnie, hogy felfigyeljen rám a nav vagy a társadalombiztosító? köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!