Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Na, most mit csináljunk?

Na, most mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Megkötöttük egy biztosítónál tizenhat éves autónkra a biztosítást Albánia vonatkozásában augusztus 08-án. A kötvényt is megkaptuk. Ma kaptunk egy levelet, hogy mégsem érvényes, visszautalják a pénzt. Mit lehet tenni ilyenkor?

2012. aug. 22. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Kötsz egy másikat.
2012. aug. 22. 11:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Kötnék én szívesen, de hol? Ez itt a kérdés, ha nem figyeltél volna. Az autó idős, a hely Albánia. Ez a két tényező határozza meg a biztosítást.
2012. aug. 22. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem írtad bele a kérdésbe. Csak annyit, hogy most mit csinálj, erre próbáltam meg felhívni a figyelmedet..
2012. aug. 22. 12:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem! Olvasd már végig! Ott van, hogy Albánia vonatkozásában augusztus 08-án. Ennyire nem lehetsz figyelmetlen!
2012. aug. 22. 14:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Közben eszembe jutott, mi van akkor, ha nem járulok hozzá a biztosítás felbontásához? Úgy tudom mindkét félnek hozzá kellene járulnia. A díjat kifizettem, a kötvény megvan.
2012. aug. 22. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
A biztosító 15 napon belül elutasíthatja az ajánlatot, ez ellen nem tehetsz semmit, nincs szükségük a beleegyezésedre. Én keresnék - akár telefonon, akár személyesen - olyan biztosítót, aki vállalja a kockázatot.
2012. aug. 23. 10:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy 16 éves kocsira egyetlen biztosító sem köt biztosítást. 15 év a "korhatár".
2012. aug. 23. 11:35
 8/9 anonim válasza:

Ez most komoly?

15 év a "korhatár"?? :O

2012. aug. 23. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma érdeklődtem a bankomnál.Kiderült, hogy nem küldték vissza a befizetett díjat. Ezt nem tudom másként értékelni, mint, hogy él a biztosításom.
2012. aug. 27. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!