Megéri az Allianz-nál dolgozni? SÜRGŐS!
Ha vállakozó vagy, magad után 69.000 Ft-ot mindenképp ki kell fizetned, és ez még csak a kezdet. Adózni és járulékokat fizetni is. De a legtisztább, ha bemész az APEH-hez, vagy a kormányablakhoz, és megkérdezed, hogy ha kiváltod, mivel jár, mit kell fizetned, ha dolgozol, ha nem.
Kezdő támogatás csak úgy van, ha hozod a minimumot, amit kérnek. Teljesítménybér van, de igen, visszakérhetik tőled attól függően, hogy mikor mondja vissza az ügyfél. Ha fél év, egy év múlva, azt is visszakövetelhetik.
Nem tudom, mondták-e neked, de ahhoz, hogy egy ilyen állást elvállalj, egy 30.000 Ft-os, 3 napos tanfolyamot is el kell végezned, és levizsgáznod belőle.
Stb. Szóval ebbe ne menj bele.
Kedves Kérdező!
Tudom már régen volt, hogy feltette a kérdését a munkával kapcsolatban, remélem jól döntött és még abban az évben elfogadta az állás lehetőséget. Tudni illik, én már jó pár éve dolgozom ebben a szakmában, ennél a cégnél állapodtam meg. Vállalkozói létnek igenis vannak hátrányai, de ugyanakkor egy hatalmas lehetőség. Az előttem szólóknak üzenném, egy alkalmazottnak is kell adót fizetnie maga után, ráadásul kötött munkaidőben dolgozik!! Viszont, ha ön is dolgozott ebben a szakmában és nem jött össze, csak a saját kudarca, ettől függetlenül másoknak igen is sikerülhet kitartással és szorgalommal.
A kezdési támogatás már 1 évre bővült, ezen felül jár a jutalék. Pontosan azért hívják kezdési támogatásnak, hogy ez alatt az idő alatt segítse, támogassa a vállalkozásunkat, utána pedig saját lábára álljunk. Természetesen, ha az ügyfél felbontja a szerződést a jutalékot visszaírhatják, de ha igény szerint értékesített ennek az esélye igen csekély.
Üdvözlettel:
Allianz Tanácsadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!