Melyik a legjobb nyugdíjbiztosító?
Nyugdíjpénztárra gondoltál?
Legjobb? Ez majd kb 15-20 év múlva derül ki.
A nyugpénztárak 5-10 éves eredményeit érdemes összehasonlítani ha most döntést kell hoznod.
Az azonban ne tévesszen meg, hogy az utolsó évekre csúnya mínuszokat látsz, ez abból fakad hogy a részvénypiac megbotlott a kifeszített grafikonban :)
Fiataloknak én speciel az Axa premium pénztárt javasolnám a legnagyobb részvénykitettségű portfolióval.
Egyébiránt ha ennyire járatlan vagy a témában, kérj független tanácsadói segítséget, és 5 évenként vizsgált felül a pénztárad eredményeit!
Én is az AXA-ra szavazok.
Én ezen a számon kaptam nagyon korrekt felvilágosítást.
Próbáld meg.
06/30 749 47 45
Nézd meg a nyugdíjpénztárak összehasonlítását.
Megtalálod a Pénztárválasztó - OPV - Online Pénztár Választó honlapon: [link] .
Van ott 2 tipp, hogy mit érdemes összehasonlítani.
Nézd meg az AXA klasszikus portfólióját is, ebbe is beléphetsz, átléphetsz.
[link] - n vannak belépési nyilatkozatok és PSZÁF nyilatkozat, ami kell a belépéshez, az átlépéshez.
Ha az AXA - t választod, akkor csak le kell töltened a dokumentumot, kitöltöd, beküldöd ( ott van a cím ) és kész, ezt még a munkahelyen se kell igazoltatnod.
Egyébként átlépésnél mindig a két pénztár egymás közt elintéz mindent, más teendőd nincs. :)
A 2008-as "veszteségek" kompenzálódtak, de azt senki nem fogja neked bejelenteni, hogy most már jól áll a pénztárad és most már a hosszútávú szempontokat figyelembe véve, most már váltsál...
Átlépni jobb most, mint jövőre...a törvényi változások miatt.
A honlapon további segítséget is kérhetsz és kapsz is, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!