A casco tenyleg nem fizet motorhibara egy 12 eves autonal?
Nem tudom pontosan hogy megy ez, de vettem egy kocsit, es potom osszegert fizetem a reszlettel egyutt a cascot, viszont most ugy nez ki motorcsere lesz. A cascora azt mondtak, hogy tul oreg a kocsi, hogy motorra is fizessenek, azert kerdezem, mert nem akarom, hogy atverjenek.
Koszonom a valaszokat!
Első, de nagyon fontos kérdés: milyen casco?
Elég sokféle van. És nem az a lényeg, hogy melyik biztosító, hanem hogy milyen típusú. Pl van teljeskörű. Ez azért nem potom pénz szokott lenni. Van totálkárra, ez csak akkor fizet, ha gtk-ra töröd az autót. Van lopásra, ez meg csak akkor fizet, ha ellopják. És még biztosítónként egyéb módozatok lehetnek. A szerződésben benne kéne lennie, hogy milyen jellegű károkat térít meg. A műszaki hibát nem nagyon szokták.
motorhibára fizetne bármilyen casco????
fura lenne...
Azert gondoltam, mert a motor fo alkatresznek minosul, elolvastam a szerzodest, es ez a kerdes fogalmazodott meg bennem.
A kocsi 12 eves, viszont (ora szerint) nincs benne 150 000 km.
Lehet cascot kötni 12 éves kocsira, igaz nem minden biztosító vállalja be, tudtommal 2-3.. a legtöbbnél tényleg 7 a korhatár! Motorhibára nem fizet, csak töréskárra, elemi kárra, lopáskárra és üvegkárra. Lehet hozzákötni assistance szolgáltatást, ami motorhiba esetén nyujt segitséget h fel kell hivni egy számot és akkor küldenek szerelőt meg biztosítanak szállást az éjszakára stb..
Amugy a casco árak nagyon lementek már mostanában, viszont nézd meg h mennyi benne az önrész nehogy azért legyen nagyon olcsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!