Jogos hogy engem büntetnek az ő hibájukért az APEH-osok?
Pályakezdőin vagyok bejelentkezve a munkaügyibe és ott azt mondták decemberig nem kell fizetnem TB-t aztán menjek az APEH-be és fizessem a TB-t magamnak!Január 2-án voltam bent azt mondták küldik a határozatot és a csekkeket!Azóta se kaptam semmit!Ma voltam bent és azt mondták havi 6390Ft-ot kell fizetnem és mivel el vagyok maradva 3 hónappal(január, február, március) így fizessek napi késedelmi díjra 213 Ft-ot (31 napos hónapban 6603Ft ami drágább mint a havidíj).Azaz fizessek be 2012.05.12-ig 3 hónapot+késedelmi díjat és fizessem ki áprilist (egyenlőre késedelmi díj nélkül).Azaz 2012.05.12-ig fizessek ki 38340 Ft-ot majd fizessem ki az április hónap 6390Ft-ot (összesen fizessek be 44730 mint pályakezdő munkanélküli)!Magyarul engem büntetnek azért mert valaki az Apehban képtelen volt rendesen végezni a munkáját és kiküldeni azt a nyamvadt csekket!Jogos ez?
Mielőtt bárki belém kötne nem dolgoztam feketén sem,(csaj vagyok ebben a megyében nincs csajoknak fekete munka, valamint egyszer sem mentem el az orvoshoz így nála sem vizsgáltattam magam senki pénzén valamint egy fillért nem kaptam se a munkaügyitől se állambácsitól sehonnan!
Nekem csak az nem tetszik hogy engem büntetnek az ő figyelmetlenségük miatt engem aki rendes akartam lenni és magam után akartam volna fizetni a TB-t (hozzáteszem ha nem mondják hogy kiküldik a csekkeket szívesen bemásztam volna már hamarabb érte de mivel azt mondták üljek és várjak így ezt tettem)
Lehet ez ellen tenni valamit, hogy ne én szívjak az ő figyelmetlenségük miatt?Vagy cseszhetem az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!