Mi a teeendőm ebben a helyzetben?
Rég óta magam után fizetem a TB-t, de tavaly pár hónapot külföldön dolgoztam, így itthon kijelentkeztem.
Idén ismét magam után kellene fizetnem, de még a kijelentkezésemre sem reagáltak, viszont az idei évre a csekkeket kiküldték. Én január-február-márciusban nem fizettem be, mivel kértem őket, hogy a tavaly é végi befizetéseimet utalják vissza (amíg int bizonyítottan biztosított voltam) De nem utaltak semmit.
Tb-m februárra még biztosan volt, mert voltam kórházban.
Most viszont már azt se tudom, ezt Budapesten hol kell intéznem?! 11. kerületi lakos vagyok.
A Vaskapu utcai APEH központig jutottam, de nem 2000 ft lenne odáig elbékávéznom, nem engedhetem meg magamnak, hogy feleslegesen odamenjek, vagy még kétszer visszarendeljenek..
Van valakinek tapasztalata?
Olyat nem lehet pl az Ügyfélkapun, hogy én magam megnézem, hogy áll a TB-m? Mikor fizettem utoljára, meddig érvényes?
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!