Van olyan biztosítás, ami csak a daganatos megbetegedésekre vonatkozik? És telefonos? Az imént ajánlottak nekem egyet telefonon,1 hét múlva jön a szerződés.
Nyilván mondta a cég nevét, keress rá a neten. Minden normális cégnek van honlapja.
Különben szerintem kamu. Magyarországon olyan magas a rákos megbetegedések aránya, hogy nem éri meg a biztosítónak. Csak ha lelép a pénzetekkel.
Te ezt komolyan elhiszed hogy ennyi pénzért ezt kapnád???
ez egy sima balesetbiztosítás lehet..
Igen van ilyen csak én kicsit többért találtam! lehet hogy amit kaptál az promóciós ár!
De itt van, okuljatok: [link]
és a részletes feltétel is: [link]
És tényleg telefonon kötik. De ha mégsem kéred 15 napod van az elállni a szerződéstől csak ÍRÁSBAN!!! Posta ajánlott küldemény! Fax kerülendő, E-mail nem jó!!
A táskalopást ebben nem találtam:( lehet másnak is van ilyenje?
Javaslom, hogy nagyon alaposan olvasd el a feltételeket, amikor megérkezik a szerződés. Azért mondom, mert a leírtak alapján úgy tűnik, hogy kockázati biztosítás, illetve kérdés, hogy milyen kizárásokkal kötik, egyáltalán pontosan mire fizetne, mikor és mennyit.
Javaslom azt is, hogy érdeklődj, vannak más, tőketartalék képzésre is alkalmas konstrukciók is, amik a daganatos megbetegedésre szóló védelem mellett még másik 8 betegségre (pl. szívinfarktus, bénulás, megvakulás, stb.) is védelmet nyújtanak. Ha pedig lejár, akkor az x millió forint kifizetésre kerül az ügyfélnek. Tehát ez nem kockázati, mint a casco, nekem ilyenem van.
Most jött meg a tájékoztató meg a kötvény. Erről a cégről van szó:
930Ft a családi alapmódozat ebben a korosztályban, amiben én vagyok (18-29), ebből lejön 10% ha utalom az összeget, nem csekkezek. De ez nem fejenként ennyi, hanem összesen. Gondolom a Citibankos 1500Ft is összesen annyi a családtagok számától függetlenül, bár nem olvastam még el annak a feltételeit.
Ami bajom van vele, hogy nőknél csak női daganatos megbetegedésekre (mell, méh, vagina, stb.), férfiaknál csak férfi daganatra (here, prosztata, stb) fizeti a megbeszélt összeget (500eFt), ha más daganat derülne ki, vagy bármelyik gyerekünkkel lenne baj, az csak 100e. Meg van még egy csomó feltétel, meg kitétel..., szóval szerintem nem olyan jó ez a biztosítás. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!