400. 000 befizetés évente és a végén fix 16 milla?
Figyelt kérdés
Fél füllel elkaptam egy ilyen beszélgetést a buszon, hogy 400-at befizet és 16 millát kap fixen a végén lejáratkor 20 év után. Nem tudjátok mi lehet ez? Érdekelne.2012. febr. 22. 21:09
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, de nem tűnik nagy összegnek.
2/10 anonim válasza:
ez 20 év folyamatos éves 400.000 forint befizetés esetén egy kb 6.5-7% hozam mellett teljesülő kifizetés. Sima kamatos-kamat számítással kijön. Pillanatnyilag elég sok befektetési forma kecsegtet ilyen eredménnyel, csak nem 100% garanciával. Ennél többet ez alapján a nem tudok mondani. De tudok ilyet ajánlani "fix" nélkül, de vélhetőleg legalább ilyen teljesítménnyel.
3/10 anonim válasza:
Amit én tudok ajánlani Neked abban kb 8-9 millió garantált (attól függ, hogy hány éves vagy), viszont a nem tőzsdei alapokból jövő, ezáltal jól kalkulálható hozammal viszont több, mint 15 milla a kifizetés 20 év után. És még egy sor más előnye is van, ha érdekel, akkor szólj.
4/10 Sovcsik Krisztián válasza:
Sajnos ilyen "fix" megoldás nem létezik. Általában ezekre a szerződésekre, vagy ilyen eladási módszerre szokott a PSZÁF bírsággal reagálni,mint pl. a Forex. Több kolléga is megtette már ajánlatát feléd, én sajnos ilyenekkel nem tudok szolgálni, mivel 200 lehetőség nehézkesen fér ki ide, és az elolvasása sem rövid. Abban tudok segíteni, hogyha elmondod mit keresel, milyen szerződést szeretnél, mik legyenek a feltételeid, akkor le tudom szűkíteni a kört, az utolsó Mohikánig.
5/10 A kérdező kommentje:
Gyanús is volt nekem ez a fix 16 milla...
2012. febr. 23. 12:26
7/10 Sovcsik Krisztián válasza:
Nem kevés, ez egy szimpla biztonságos éves 5-6%,ha valaki többet kockáztat,többet kap. Ami itt a probléma, hogy nincs rá garancia és itt ez volt a kérdés.
8/10 anonim válasza:
És mit szólnál, ha egyszeri 400000 Ft-ra lejáratkor 10 év után 800000 Ft-ot kapsz fixen, garantáltan?
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó:
A 7,18% kamat sem tűnik soknak. Vigyem bankba? :)
2012. febr. 28. 13:18
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és az ajánlatokat. Végül is egy kezdő 40%-os bónuszost választottam.
2012. febr. 29. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!