Nem küldték idén a kötelező gépjármű felelősség biztosításra csekket, ilyenkor mit tehetek? Astra biztosító
Negyed évente szoktam csekken fizetni. Idén még semmit nem kaptam, már február van. Próbálom hívni egész nap az ügyfélszolgálatot, foglalt az összes telefonszám! Írtam nekik e-mailt, abban írták, hogy majd válaszolnak, de addig is hívjam fel őket! Megadták azt a számot ami egész nap foglalt...Ha a rendőr megállít az meg megbüntet.
ASTRA BIZTOSÍTÓ
Több mint 20 éves biztosító ugyan, de szerintem is jobb duplájával gazdagítani egy szépen csengő nevű társaságot.
Megjegyzem, teljesen korrekt az Astra ügyfélszolgálata. e-mailre egy napon belül válaszolnak, ügyintéznek, interneten sok dolog elintézhető 2 perc alatt, stb.
Nem minden "jónevű" társaságról lehet ezt elmondani.
És mivel +60 nap fedezetet adnak, még bőven van idejük a csekkek postázására.
Nekünk is ugyanez a problémánk. Látom már mindenki kapott csekket, mi még mindig nem! 3 napja próbálom hívni őket, semmi. Az imént írtam egy e-mailt, hogy kapják össze magukat, mert jan. 27-ig volt rendezve a biztosításunk...
Akkor számíthatok én is csekkre mostanában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!