Mi a teendő ilyenkor? Küldtek valami biztosítást és 50000ft-ot kell befizetni évente. Mit tegyek ellene?
Link? Vagy ha e-mail másold be, fényképezd le, mert akár spam vagy scam is lehet, amit értelemszerűen nem kell figyelembe venni.
Ha te nem szerződtél senkivel és semmire, váratlanul és kéretlenül kaptál csak úgy egy üzenetet, nincs (valóság)alapja a követelésnek.
És ki/mi a feladó? Milyen biztosításról van szó? Esetleg te okoztál kárt autóval vkinek, és azt követeli tőled a biztosító?
Kicsit konkrétabban írjad le az esetet.
Volt nekik egy olyan akciójuk, hogy 3 hónapig ingyenesen ki lehet próbálni a szolgáltatásukat. Nem regisztráltál arra véletlenül?
Én is kaptam a napokban ilyen levelet, és ebben az akcióban regisztráltam, viszont az arról szólt, hogy 3 hónapig ingyenesen ki lehet próbálni, aztán ha nem fizetem be a díjat, akkor egyszerűen bontják a szerződést.
Elképzelhető, hogy erre regisztráltál? Mert ha igen, akkor semmi gond. Viszont fogd fel tanulópénznek, mert igen megjárhattad volna a dologgal. A jövőben pedig tessék elolvasni és értelmezni a szerződéseket, mielőtt aláírod akár online, akár offline!
Ha viszont nem, akkor hívd fel őket mielőbb! Nem kell a levél, a neten keresd meg a telefonszámukat.
Egy a kérdés: Mit írtál alá (nekik) eddig?
Keress elő minden papírt, ami velük, az akcióval, regisztrációval kapcsolatos. Mindent olvass el, amit elfogadtál/aláírtál.
Ha nincs benne olyan pont, amely arra vonatkozik, hogy ilyen vagy olyan díjak megfizetésére kötelezhetnek, akkor nem kell kifizetned.
Ötödik vagyok, akkor ugyanarról van szó. Legközelebb ha ilyet találsz, alaposan olvasd el, hova regisztrálsz. Engem a napokban felhívtak egy személyes találkozó miatt, gondolom téged is fognak. Nem lesz gond, de szerencséd van.
Legközelebb ALAPOSAN olvasd el, mit írsz alá!!! A nyeremény minden esetben csak a csali, a lényeg az apróbetűs rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!