Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Várjam ki ezt a négy hónapot...

Várjam ki ezt a négy hónapot a lejáratig?

Figyelt kérdés
Az Aegon életpálya programját kötöttem meg, lassan tíz éve. Azt a portfoliót választottam, ami legkevésbé kockázatos, azaz a pénzem kizárólag állampapírokba fektették be. A mostani zavaros időben én egyszerűen nem ismerem ki magam, amúgy sem vagyok eg született közgazdász. Mit lehet tenni? Ha idő előtt kiveszem, vissza kell fizetni az adójóváírásokat.
2012. jan. 6. 10:52
1 2
 11/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Úgy hogy ezek befektetési egységek. És 1 egységet adnak x Ft-ért. És tök mindegy milyen kötvény milyen részvény ő Ft-ban veszi, de külföldi pénzben lesz.
2012. jan. 7. 13:17
 12/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Én csak azért irtam ezt amiért a kérdező is a kérdést, ha fél, akkor át kell váltani, ha nem nem.
2012. jan. 7. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!