Diplomás munkanélküli vagyok a TAJ számom érvényes, Európai Egészségbiztosítási Kártya jár nekem vagy sem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 11:55
2/6 anonim válasza:
igényleheted, de valószinü, hogy csak addig lesz érvényes, ameddig a TB-d fizetve van...tehát, ha jól tudom, a munkanélküli segély lejártától számitott 2-3 (?)hónap...
3/6 anonim válasza:
Onnantól fizetheti magának, vagy igényelhet BPJ-t az önkormányzattól
4/6 anonim válasza:
igényelheted. Te kérdeztél tegnap is?
5/6 anonim válasza:
Az, hogy a TAJ számod érvényes, magában nem jogosít európai eg.bizt. kártyára.
Ha jogosult vagy az egészségügyi ellátásokra, akkor jogosult vagy az eur.eg.bizt. kártyára is.
Az oep.hu oldalon megtalálod az infókat.
6/6 sylsyke válasza:
Természetesen igényelheted. Én is megcsináltattam. Kell hozzá egy személyi igazolvány és TAJ kártya, valamint egy ott helyben kitöltött adatlap. Kb. 15 percet vesz igénybe és már ott átveheted. Nekem 3 évre állították ki és semmi különösebb feltétele nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!