Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Deviza lakás-hitelemhez...

Deviza lakás-hitelemhez szeretnék olyan biztositást, ami kifizeti a hitelt halál esetén. Van ilyen és mennyibe kerül/hó?

Figyelt kérdés
2005-ben vettük fel a hitelt, Euroban. A férje az adós, én adóstárs. Legalább egyikünk nevére szeretnék ilyen biztosítást kötni.
2011. júl. 30. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ilyen.

Elvileg bármilyen biztosítás megtenné, ami a halál esetén fizet, mivel a kedvezményezett ezt arra költi amire akarja, de ezek csak baleseti halál esetén fizetnek ha jól tudom.

2011. júl. 30. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Kockázati biztosítást kell kötni, olyan biztosítási összegre amennyi a hitel. Ebben tudok segíteni. Írj privátba.
2011. júl. 30. 22:54
 3/7 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Kockázati életbiztosítás Baleseti és egyéb kiegészítőkkel
2011. júl. 31. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben én olyan biztosítást választottam, ami akkor is fizet, ha bármiből adódóan haláleset történik, ha viszont nem halok meg a hitel lejártáig, akkor pedig kamatostól kifizeti az addig elhelyezett pénzt. Sokat kerestem megfelelőt, ezt találtam a legjobbnak. Hogy mennyi a díja, az attól függ, hogy mennyi a hiteled. Részleteket is szívesen mondok, ha érdekel.
2011. júl. 31. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
A kérdező nem megtakarítani akar, hanem olyan biztosítást kötni ami hitelfedezetként szolgál és erre a legmegfelelőbb a kockázati életbiztosítás.
2011. aug. 1. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Én értettem mit írt a kérdező. És arra is válaszoltam! A kockázati biztosításnál ha lejár és nem történt baj, akkor nem fizet vissza semmit a biztosító. Így meg 20-30 évre van egy komoly biztosításom is meg megtakarítás is egyben, hiszen a futamidő végén is fizet rendesen.
2011. aug. 1. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Bónusz visszatérítés van.
2011. aug. 2. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!