Aegonosok, kaptatok már reálhozam kifizetést?
Figyelt kérdés
Az ismerősi környezetemben még nem kapott senki az aegontól.A neten megnézetm a reálhozamot,kevesebb mint negyede,amit más kapott!!
Most mi tényleg ennyit fogunk kapni?
2011. júl. 25. 15:44
31/36 anonim válasza:
na, ma reggel én is megkaptam :)
32/36 anonim válasza:
M betűs vagyok,április elején küldtem vissza a papírt,és sehol semmi!
33/36 anonim válasza:
Aegonos vagyok,és még nem kaptam meg.Pedig számlára kértem.Három ismerősöm postai utalást választott,és már hozta a postás neki.Ja,és ők is aegonosok!!
34/36 anonim válasza:
Április közepén küldtem vissza a papírt ma reggel megjött számlára a pénz:
35/36 anonim válasza:
Én április közepén küldtem vissza a papírost, A betűs vagyok. Felhívtam az Aegont ahol tájékoztattak a reálhozamomról, és hogy számlára kértem. Erre tegnap telefonál a nagyi, hogy postán küldték a pénzem, az ország másik felébe.....Nem értem mit nem lehet érteni azon, hogy SZÁMLÁRA kérem? Hihetetlen...
36/36 josek válasza:
én márciusba küldtem el a papirt de még semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!