USA-ba ill Costa Ricába utazom 25 napra. Megfelelő lehet a Mondial Assistance Őrangyal exclusiv biztosítása?
Figyelt kérdés
netrisken találtam,ez a legolcsóbb ebben a kategóriában,de eddig nem is hallottam erről a biztosítóról2011. jún. 10. 09:22
1/1 anonim válasza:
Nem rossz kis csomag és az ára tényleg jó. Én egy kicsit keveslem a mentési költségek limitjét és nem láttam külön kiemelve, hogy mentőhelikopteres mentést is takarja e a limit.
Szerintem lehetne benne fogászati ellátás is és azt külön szintén nem láttam.
Valamint nem tudom, hogy az extra kütyüket is fizeti e pl.: fényképezőgép, kamera, laptop ha viszel és gond van.
Illetve a kizárások fontosak a feltételben. Tehát kicsit még olvasgatni kell.
Sokat utazol egy évben? Mert ha még lesz pár utad akkor lehet hogy jobban jársz egy éves bérlettel amit többet tud ennél. Gondold át...
Amúgy nem gondolom, hogy rossz választás, ha a feltételek szerint megfelel és a limitek neked elegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!