Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Lehet egyszerre két baleset...

Lehet egyszerre két baleset biztosítása egy embernek? Ha történik valami, akkor mindkettő fizet?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem éri meg. Inkább egy, de jobb.
2011. jan. 19. 17:52
 2/4 anonim válasza:
Igen
2011. jan. 20. 09:53
 3/4 ferenc1981 válasza:
51%
baleset és élet biztositások.vigyázni kell ezekel. én esetem volt biztositásom mikor 10év után lejárt még a addig befizetet öszeget sem kaptam meg,legyulták szoval. Egyik ismerösöm hátgerinc törés után kapot egy nevetséges öszeget. itt csak BIZTOSITO jár jol mert ez üzlet,és nem te leszel a nyerö. joblenne ha pl.minden honapban félre teszel baj esetére X.öszeget a baj megtörténekor kéznél lesz az öszegyült öszeg. jobban jársz.
2011. jan. 20. 19:04
 4/4 anonim válasza:
Folyamatosan ez hallható: volt életbiztosításom, de a ...%-át sem kaptam vissza. Ez valószínűleg azért van mert a díjnak a nagy részét a kockázati rész vitte el és a maradék került csak befektetésre. Így természetesen nem tudta elérni a befizetésed összegét.
2011. ápr. 19. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!