Van valaki, aki már dolgozott az Aegonnál biztosítóként?
Akinek bejött miért, akinek nem, miért nem?
Én most kezdem el, érzem magamban az ambíciót, tudom mivel jár, mármint hogy nem könnyű, és sokaknak nem jön össze.
Illetve akinek bejött, mennyit melózik vele, és kb mennyit keres / hónap? És a kezdetek mennyire voltak nehezek? Semmi keresettel fizetni a tb-t járulékot, ilyesmit?
Egyéni váll-> 0 bevétel-> adótartozás
Nincs ügyfél-> nincs jutalék-> 0 bevétel ->adótartozás
Elveszted az ambíciód-> nincs ügyfél-> nincs jutalék->adótartozás
Nem akarlak elszomorítani, de én nemrég hagytam abba, és tök jól álltam a dolgokhoz, pozitív voltam, ambíciózus, tele voltam tervekkel és mindent beleadtam. Azt mondták, 3 hónapig ha így csinálom, meglesz a gyümölcse. Így csináltam, és meg is lett a gyümölcse: 40 000Ft bevétel és 78000Ft adótartozás. Remélem neked jobban bejön, kitartást kívánok, bár nekem is megvolt, de mégsem. Sok szépet és jót ígértek, de fele sem lett igaz. Csak adósságba vertem magam. :S
Ugyanígy jártam, mint a második válaszoló. Semmi támogatást nem adnak, csak cseszegetést, hogy hozzál ügyfeleket, baráti körödet, családodat zaklatják majd telefonon a jobbnál jobb ajánlataikkal.
Egyszer szereztem egy pénzes vállalkozót, kötni akart mindenfélét, jó kis pénz lett volna nekem is, erre a főnököm lenyúlta, mondván, nehogy elrontsak valamit. Hitegetett, hogy a pénz ettől az enyém lesz, mivel én találtam az emberkét. Persze, hogy egy forintot se kaptam. Akkor hagytam ott őket! Sunyi banda!
Mondjuk így hallva a dolgokat, és mérlegelve a "támogatást" is, én azért elgondolkodtam melyik a jobb,
X Ft támogatás havonta, de ugyanakkor semmi segítség, vagy nincs támogatás, de mindenben segítenek, ami mégiscsak támogatás, mert mások tudásával keresek általában 1-1 ügyfélnél 100e Ft-okat. 1 kérdés még, mennyi az a minimum szerződés amit havonta le kell adni ezért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!