Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Melyik biztosítónál van...

Melyik biztosítónál van megkötve a lakásbiztosításod?

Figyelt kérdés
Nekem az Aegon-nál már lassan 2 éve. 3 héttel ezelőtt, bejelentettük a vihar által okozott kárt, és 2 héttel ezelőtt volt kint a kárbecslő, és még nem érkezett meg a kár kifizetése. Eddig mindig már a következő pénteken megszokott érkezni, de már 2 hét elmúlt, és sehol semmi. Ti mennyi időn belül szoktátok megkapni a pénzt?
2011. ápr. 29. 08:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy olcsó lakásbiztosításom van, de kitörölhetem vele van egy 40 ezres károm amit az Uniqa nem fizet ki a Generali simán kifizetné. Én inkább fizetek többet, mert most mit érek az olcsó biztosításommal. Régebben a Generalinál voltam Én is volt károm 70 ezer 1 hét alatt a számlámon volt a pénz ki sem jöttek. Váltottam mert ajánlottak olcsóbbat, bár ne tettem volna.
2011. júl. 15. 12:39
 12/12 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Nem az olcsóság a baj, hanem a minőség romlása. Nem a legolcsóbbat kell megkötni, hanem a legolcsóbb jót kell!
2011. júl. 15. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!