Melyik biztosítónál van megkötve a lakásbiztosításod?
Figyelt kérdés
Nekem az Aegon-nál már lassan 2 éve. 3 héttel ezelőtt, bejelentettük a vihar által okozott kárt, és 2 héttel ezelőtt volt kint a kárbecslő, és még nem érkezett meg a kár kifizetése. Eddig mindig már a következő pénteken megszokott érkezni, de már 2 hét elmúlt, és sehol semmi. Ti mennyi időn belül szoktátok megkapni a pénzt?2011. ápr. 29. 08:44
1/12 anonim válasza:
Postánál.Hamar fizetnek,és elhiszik neked a kárösszeget,senki nem megy ki felmérni.
2/12 anonim válasza:
3/12 Sovcsik Krisztián válasza:
Mindegyik biztosító mindegyik lakásbiztosítása rendesen fizet, ha rendesen elmondják a feltételeket.
Aegon - LSZB, nem mellékesen fel kell őket hívni és megkérdezni, hogy miért nem jött meg a pénz, az is lehet, hogy nem náluk történt a hiba, hanem a valamelyik banknál, előfordul az ilyesmi.
4/12 A kérdező kommentje:
Felhívtuk őket , és azt mondták hogy a jövőhéten meg lesz.
2011. ápr. 29. 12:52
5/12 Sovcsik Krisztián válasza:
Megkérdezhetem mekkora a kár, vagy miért kellett egyáltalán kimenniük? De egyébként reális, egyébként lehetséges, hogy most a húsvéti ünnepek miatt, mivel független közvetítő vagyok nekem is elég nehezen válaszolnak mindenhonnan ezen a héten, ez ilyen böjt utáni lassúság mindenhol:D
6/12 A kérdező kommentje:
55 ezer forintos kár, a vihar lefújta a cserepeket a tetőröl.
2011. ápr. 29. 17:26
7/12 Sovcsik Krisztián válasza:
Akkor pont kiestetek 50e Ft felett szoktak kimenni. De akkor sem mindig.
8/12 anonim válasza:
Sok mindenen múlik ,hogy mennyit fizet egy biztosító.
Kárszakértőn, társaságon, ügyfélen, fizetési szokásain...
aki megköt egy biztosítást és 2 hét mulva jelenti a kárt, az nagyon feltünő, és hidd el sok a visszaélés.
9/12 A kérdező kommentje:
Eltudom képzelni hogy sok a visszaélés, a múltkor a hiradóba is benne volt.
2011. máj. 2. 22:15
10/12 anonim válasza:
Én a Generalinál dolgozok,hogy őszinte legyek(mert miért ne lennék) új lakástarifálásunk van valami borzasztó rossz,drágák vagyunk,igaz térítünk is nagyon sok mindenre ahol máshol nem(pl. kintről érkező víz okozta károk,zuhanykabin kitörése,főzőlap perepedése,törése,klíma miatti beázás miatt stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!