A brókernettel kötöttél szerződést?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 07:45
3/10 A kérdező kommentje:
én nagyon elégedetlen vagyok , mert a felét éri a pénzem 5 azaz 5 év alatt... tanácsot azt addig adnak, míg lenyúlnak , utána meg sem ismernek....
2011. márc. 10. 07:49
4/10 anonim válasza:
Hát, a pénzed negyedét az infláció is elvitte volna. Az meg ne haragudj, de a te hibád, ha elhitted, hogy hentesből két hét alatt átképzett "pénzügyi tanácsadóknál" jobb helyen van a pénzed, mint akár nálad a kispárnába bevarrva...
Egy brókert sem a meggazdagodásod, hanem a jutalékuk érdekli!
Én már csak tudom... privátban segítek, ha gondolod...
5/10 anonim válasza:
A brókernet ilyen, addig jó vagy amíg nyílsz a szerződésre és megkötöd. Azt hiszem még extra pénzt is legombolnak rólad, egyébként a cég már a béke segge alatt van mostanság. Egy alkusz cégnél vagyok vezető, sok ügyféllel találkozom, akit igen keményen átvertek, ami nem biztos, hogy a cég hibája, mert az üzletkötő a legludasabb ilyenkor, de a cég is ott van a háttérben!
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ezek nem lesznek a béka segge alatt, mert nagyon jól felépített gépezetet mozgatnak. Amit megtehetek,ellenük az az, hogy jártatom a számat.
2011. márc. 15. 16:02
7/10 anonim válasza:
Szomszédaim mind a ketten brókernetesek.A férfi Q7-esel jár, a nő szintén.Annyi a pénzük, mint a szemét.Miből?A Ti pénzetekből.Amúgy egyáltalán nem úgy látom, hogy a béka segge alatt lenne a cég.
8/10 anonim válasza:
A részvényesek nagy része kiszállt a cégből, egyébként igen, mivel rajtad élősködnek, sok pénzre tesznek szert. :)
9/10 A kérdező kommentje:
AZ ISTEN BOCSÁSSON MEG NEKIK...
2011. márc. 16. 07:32
10/10 anonim válasza:
Milyen részvényesek szálltak ki és melyik cégből?
A pénzed kedves kérdező nem a Brokernet miatt ér kevesebbet, ha még érdekes a dolog, írj egy privit elérhetőséggel és elmagyarázom, illetve ahol tudok, segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!