Az Apeh miért küldi ki egy már tavaly október óta gyesen lévő kismamának olyan levelet 12 csekkel együtt hogy havonta fizessen 5000 ft TB-t?
Mert nem vagy benne a rendszerben. Most írhatsz nekik külön csatolva a papírjaidat hogy te gyesen vagy stb...
Nekem akkor volt ilyen mikor pár hónapig én fizettem a tb-m, majd felvett egy cég, rendesen be voltam jelentve de az elsö 3 hónapra küldtek csekket. egy éven keresztül leveleztem velük. most már nem küldik.
Sajnos így működik az ország. A GYES-t személyesen kell intézni a helyi államkincstár fióknál, míg GYED-et intézhetted levélben is.
Semmi kommunikáció nincs a magyar állam hivatalai között.
Èn írtam hogy sokat kellett leveleznem.
De igaza van ha nem intézkedsz akkor akár meg is büntethetnek, ha nem fizeted be vagy levelezed le akkor egésszen a bíróságig fogják vinni és kiderül hogy jogosan nem fizetted de mivel nem reagálsz a levelekre ezért az összes bírosági költséget a te nyakadba varrják, mert az viszont a te felelöséged.
Igazad van hogy a fenébe nem látják hogy megy rá. na azért nem mert van egy számlád náluk és ök ott csak hiányt látják, azt nem hogy plusszban vagy. röhej egyébként.
szerintem írj nekik levelet mellékeld a papirjaidat. ezzel egy csomó kellemetlenséget elkerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!