Jár, vagy járt le mostanában közületek valakinek az életbiztosítása?
Allianzos. Tegnap este 1/2 8-kor hívott egy biztosítós hölgy, hogy mivel nemsokára lejár a szerződés egy ügynökük személyesen kijön, mert nyilatkozni kell, hogy megvan-e a kötvényünk, és hogy bankszámlára, vagy postán keresztül kérjük a pénzt. Állítólag ezt nem lehet levélben megtenni, ezért kell kijönnie az ügynöknek.
Szerintetek ez így van, vagy valami mást akarnak? Esetleg rábeszélni egy másik biztosítás kötésére?
Nekem tavaly járt le egy biztosításom (nem allianz), de én épp ráértem egy nap, és bementem kitölteni a papírokat.
Nyilatkozni tényleg kell, hogy hova és hogyan kéred a pénzt.
Lehetséges egyébként, hogy megpróbálnak rábeszélni egy másikra, tőlem is megkérdezték, hogy ajánlhatnak-e egy újat. Tisztázni kell az ügynökkel, hogy miért is van ott, ha előre leszögezed, hogy nem kötsz másikat, nem fog nyaggatni.
Köszi a válaszokat!
(Reggel csak gyorsan kiírtam a kérdést munkába menet előtt, és csak nemrég jöttem haza.)
Azt tartottam még furcsának, hogy mondtam a hölgynek, hogy jövő héten megy a közeli fiókjuk felé a férjem napközben, munkaidőben, be tud menni aláírni; de ez sem volt jó neki, mert az ügynök nem biztos, hogy akkor bent lesz, stb stb.
Szerintem is rá akar beszélni valami másik biztosításra. December elején a lakásbiztosítás miatt "ugrott be egy ügynökük (ugyanaz a biztosító), hogy hátha át akarjuk dolgoztatni.
Csak most jut eszembe, hogy akkor a férjemet hívták a saját telefonján, most meg a lányom telefonszámát hívták, amit állítólag a tudakozóból kértek le (a biztosítónak a férjem tel.számát adtuk meg, a lányomét nem)
Én telefonon és interneten keresztül intéztem, és nem kellett bemennem! Átutalták a lóvét és kész!
Mondjuk én utána csináltam egy másikat, mert már vannak jobbak mint 10-15 évvel ezelőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!