Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Levél jött a Magánnyugd....

Levél jött a Magánnyugd. -pénztáramtól. Részlete:"A visszalépéssel lemond a a MNYP-ban eddig felhalmozott vagyonának jelentős részéről- az Állami Adósságkezelő Alapba kerül. Elveszi egy részét az állam az eddigi befizetéseimnek?

Figyelt kérdés
Közalkalmazott vagyok, nem merek kockáztatni, visszalépek az államiba. (Számlaegyenlegem:1.828.984, -Ft)
2011. jan. 24. 23:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Ha már az életpályáját volt energiád kikeresni"

Igen, fogtam a nevét, amit be se gépeltem, hanem átmásoltam a Google-ba és ráklikkeltem az első feljövő honlapra kb. Aztán meg lenyomtam az egeret bal gombbal hosszan, majd a jobbot egyszer és a másolás jelre klikkeltem. Ennyi volt.

2011. jan. 26. 15:30
 22/23 anonim ***** válasza:
kb ennyi lenne az is..
2011. jan. 26. 15:47
 23/23 anonim ***** válasza:

"eddig felhalmozott vagyonának jelentős részéről"

Ezekszerint Magyrországon van 3millió VAGYONOS ember, nem tudom mi ez a sírás a szegénységről...

2011. jan. 26. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!