Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mi a véleményetek az Aviváról?

Mi a véleményetek az Aviváról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ismerősöm megkeresett aki az Aviva munkatársa, mutatott pár kimutatást, és arról mesélt hogy az Aviva alacsony kockázatra ad magas hozamot(ismeritek a dörgést).

Mit gondoltok, túl szép ahhoz hogy igaz legyen?

2011. jan. 7. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmilyen biztosító befektetéseinél nincs garancia a magas hozamra. Általában 2-3%-ot szoktak garantálni, a többi vagy lesz, vagy nem...

Azoknál a befektetések, amikben kicsi a kockázat, a várható hozam sem magas.

2011. jan. 8. 18:42
 2/6 anonim válasza:

Azt kérdezed, hogy mi a véleményünk az Aviváról, vagy az ismerősödről??

Az Aviva nagyon ok.

Az ismerősöd már lehet, hogy kevésbé, vagy nem értettétek jól meg egymást. Olyan nincs, hogy alacsony kockázatra magas hozamot "ad" az Aviva. Hosszú távra érdemes magasabb kockázatú eszközalapokat választani, mert lehet magas a hozama. (pl. a 2009-es évben akár 60 %-ot is elérte a magas kockázatúké) A jövőbeni hozamokra azonban nincs garancia.

Nézz be az Aviva oldalára: www.aviva.hu

Itt minden infót megtalálsz, s az eszközalapok (kötvények, részvények, stb)eddigi hozamait is.

Tehát összefoglalva a kérdésedet: Az Aviva mint cég, korrekt,jó befektetési,nyugdíjmegtakarítási lehetőségekkel, de vannak sajnos rossz

tanácsadók.

2011. jan. 10. 08:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel! Nekem AVIVA- s befektetésem van, és teljesen meg vagyok vele elégedve! Főleg úgy, hogy van az őrszem szolgáltatás! Szerintem ez tök jó! Ez fogott meg! És nekem nem ígért senki magas hozamot, hozzáteszem nem is lehet! Hisz részvényekben amekkorát nyerhetsz akkorát bukhatsz is! Én hosszútávra terveztem, legalábbis amíg dolgozok, mert a nyugdíjhelyzet ma MO-on nagyon nem jó! Én ezért indítottam ezt a megtakarítási formát!

Mindenkinek csak ajánlani tudom aki egy kicsit is törődik a jővőjével, legyen az nyugdíj vagy bármi más!

De ha nem vagy biztos a tanácsadódba, akkor írj és odaadom az én tanácsadóm telfonszámát és tudsz vele is beszélni! Nagyon szimpi csaj, ja és nem rámenős, és nekem ami fontos és számít, hogy eddig ő az egyetlen olyan emberke aki a szerződéskötés után sem sza....k a fejemre! Felhív, tájékoztat mindig! Ez manapság az ÉN szememben értéket képvisel! Ritka az ilyen ember!

2011. jan. 12. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
T. utolsó ! Engem is érdekelne,egy "föltétellel"...ovb-s e a kapcsolatod?
2011. jan. 13. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem,ovb-s!
2011. jan. 13. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:

06-70/703-48-99

20/435-13-35

2011. jan. 20. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!