Milyen életbíztositást kössünk, ha a férjem rendőr?
Szolgálati balesetekre fölösleges külön biztosítást kötni, mert a rendőrség biztosít. Azt pontosan nem tudom melyik biztosítónál, de utána tudok nézni, ha érdekel.
Kollégámnak kergetőzés közben inszalag szakadása volt. 4 vagy 5 hónapig volt táppénzen, majd utána a biztosítási pénzből a feleségével, két hétre elmentek Tunéziába. Azt nem tudom mennyit kapott, de gondolom nem keveset.
Keress fel pénzügyi tanácsadót vagy hívd el magadhoz lakásodra és elmondod neki mindent miről van szó, felteszed a kérdéseket neki, kérjél tőle, milyen lehetőségek vannak, amiről nem is tudtad, stb. A tanácsadó ad neked a személyedre szabott ajánlato(ka)t és kiválasztod a neked legkedvezőbbet. Jó hír, neked nem kell fizetned a jutalékot, az általad kiválasztott biztosító fogja kifizetni neki! :) Tehát neked nem kerül semmibe, sőt nem kell összejárnod a biztosítókat. :)
Remélem, tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!