Hol kössem újra a kötelező biztosításomat?
Csinálj kalkulációt valamelyik alkuszcég honlapján.
Netrisk, biztositas.hu, stb.
Fogalmam sincs, de én így jártam (jól).
Én két év óta a KÖBE-nél vagyok, 3650 forint a negyedéves díjam. Egy kollégám kérdezte, hogy újra kötöm-e a biztosítást. Mondtam, hogy viszonylag tűrhető a díjam, meg amúgy sem szeretek eljárni ilyen adminisztrációs ügyekben. Aztán csak piszkálta a csőrömet a dolog, mert miért fizessek többet, ha nem muszáj? Megpróbáltam egy ilyen netes kalkulátort és meglepődtem, mert sikerült sokkal kedvezőbbet is kihozni. Mivel úgyis szabin vagyok a héten, elballagtam a KÖBE irodába, kértem a hölgyet, hogy készítsen egy új kalkulációt. Évi 9000 forintra jött ki, mondtam, hogy azonnal kössük újra. Így is lett. Ha nem léptem volna, akkor évi 16000 forint lett volna a díj. Tehátugyan vesztettem egy órát és 140 Ft parkolódíjat, de éves szinten nyertem 7 ezer forintot.:)
Köszi a sok választ!!Igen sajna elég sokáig húztam a dolgot,de a régit már felmondtam.Most viszont lesz időm,úgyhogy akkor néhány netes kalkulátort végignézek.Láttam,hogy az Allianzt is írtátok,megnézem,hogy melyiket hozza ki olcsónak.
Alkusz cégeknél nézem meg a díjat,pl netrisk,meg clb.hu. Nem szeretem egyesével a biztosítók oldalán mert annyi időm nincs sajna,itt pedig fent van az összes ajánlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!