Mit jelent ez a biztosítási kifejezés?
Tavaly a KÖBE biztosítónál volt KGFB-m a kocsimra, amit időben felmondtam, amire kaptam egy választ is miszerint:
Tájékoztatjuk, hogy biztosítónkhoz beérkezett felmondólevelét feldolgoztuk.
A szerződés megszűnésnek várható időpontja: 2024.12.19
Eddig tiszta sor, kötöttem új biztosítást egy másik biztosítónál. Most pedig kaptam egy értesítést a KÖBE-től:
"nem sikerült elojegyezni a felmondást."
Ez mégis mit takar? van egy PDF-fem amiben állítják, hogy feldolgozták a biztosítás felmondását. Ezek szerint mégsem sikerült?
Hát akkor clb-t hívjad fel. Netrisket ismerem, ott tudom, hogy mindent vállalnak, ha időben megkötöd. Akkor bármi gebasz üt be, akkor az ő felelősségük.
Gondolom clb esetében is így van. Ergó hívd a clb callcentert, nézzenek utána.
Olyan gondok lehetnek esetleg, hogy valami adatot rosszul adtál meg és emiatt akadt el. Bár a felmondás menni szokott akkor is, inkább a leadás szokott elakadni.
akkor ideje a netriskre váltani :)
Egyébként ha utolsó percekben kötöd meg, akkor nem szokta az alkusz se felmondani helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!