Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Hol akadhatott még el a...

Hol akadhatott még el a táppénzem? Kellene aggódnom emiatt?

Figyelt kérdés

Egy baleset miatt táppénzen vagyok egy ideje.

Október 31.-én leadtam az összes októberi tp papírt munkahelyen. Jeleztem, hogy volt már korábban is gond vele, de hogy ez nem rajtuk múlik, hanem a könyvelő csinálja.

Mondom kicsit megmozgatom a köveket érdeklődtem 8-án hogy leadták-e a Társadalom biztosító felé. 11-én a "főnöknél" próbálkoztam, hogy nem tudja e megsürgetni.

(10.-én kellett volna albérletet fizetnem)

Jó, kiderült, hogy 13-án leadták a papírjaimat.

19-én érdeklődtem a TB-nél, a státusz már folyósítás alatt és azt az infót kaptam, hogy ma már itt kellne lenni.

Itt van 20. és sehol semmi :( Mintha valami történt volna vagy direkt csinálják?

Nem nagy pénzről van szó (minimálbér), de nem akarok éhen halni.

Szerencsére van kihez fordulnom, ha nem így lenne 20 nap alatt éhen haltam volna. Amúgy meg a rendes fizetéseket érdekes módon 4.-5. közt utalták.

ma 08:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a fizetést a munkahely időben utalja, az oep nem fog neked akkor utalni.
ma 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!