Egy lakótelepi 60nm-es lakás biztosítása egy évre kábé mennyibe kerül? A Generalinal évi 20ezret akarnak számlázni, ami kicsit soknak tűnik, nincs ennél jobb?
"Nézd, lakótelepi lakás ritkán ázik be"
Nekünk elég volt egy nagyobb eső és az ablak alatt kezdett ázni. Nem feülről, pedig zárószinten lakunk.
"a tűzeset is nagyon ritka"
Valóban, de ha pont nálad fordul elő, akkor ez a tény aligha fog vigasztalni.
"Nézd, lakótelepi lakás ritkán ázik be,"
Csak szólok, hogy idén húsvétkor, és egy héttel ezelőtt is szarrá áztam. Előtte pontosan 4 évvel ugyanezt csináltam végig.
Én talán nem ázok be többet (legalábbis a fürdő felőli oldalon), mert vagy 6-szor megtörtént már amióta itt lakom, és nálam ezekkel az ázásokkal mindent is kicseréltek a javítás alkalmával (nyomóvezeték, radiátorcső, szennyvíz-elfolyó).
""Nézd, lakótelepi lakás ritkán ázik be,"
Panelban lakom, éppen nemrég volt szó hogy 4. emeletről lefele áznak a lakások mert csőtörés van, és ez nem az első, továbbá a felső emelet is be tud, meg az ablaknál is akár ha régi, NAGYON gyakori.
De te döntésed... mennyi százaléka is a díj a lakás árának?
lakótelepi lakás ritkán ázik be....bruhahahahah :D
Nagyon jó,imádom. 20 ezren húzod a szád,hihetetlen.Hagyd a fenébe,majd fizeted a károkat zsebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!