Mi van, ha utólag kötök biztosítást?
"Persze csalás, de kiderülne valahogy, ha pl kedden hajnalban ellopják a kocsimat, én délelőtt megkötöm rá a cascot lopás, vadkár, jégkár meg minden egyéb ellen, és szerdán jelentem be, hogy ellopták az autóm?"
Ennél nagyobb balek csak az volt, aki pár éve 27 különböző élet- és balesetbiztosítást kötött magára különböző biztosítóknál, majd kiment a vasútállomásra és "véletlenül aláesett" a vonatnak, ami levágta mind a két lábát. Véletlenül ott volt az élettársa is, aki ápolónő, aki azonnal szakszerű ellátásban részesítette és riasztotta a mentőket.
Így a csávó életben maradt, lába azóta is csonka és minden biztosító feljelentette csalásért.
Nem, nem tudom előre, teljesen teoretikus kérdés volt. Nincs biztosításom semmire, csalónak tartom az összes biztosítót, nem tárgyalok velük.
5, mondanak valami egyedi azonosítót, amit rá kell írjak a kocsira a fotózás idejére, vagy hogy derül ki, hogy nem két napja csináltam a képet?
7, jó nagy gyökér az ilyen. Semmi pénzért nem cserélném el a teljes, egészséges testem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!