Melyik biztosítónál éri meg legjobban kötelező gépjármű-biztosítást kötni?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm a K&H-s biztosítást javasolta.szept. 8. 13:03
1/7 Koplárovics Béci válasza:
Annál érdemes kötni, amelyik NEKED a legjobb feltételeket adja. Nem nekem, nem az ismerőseidnek, nem a szomszédnak, nem a Pistikének. Hanem NEKED. A 21. században több alkusz is kínál kalkulátorokat, hogy a TE adataiddal melyik biztosító milyen feltételeket biztosít. Ha képes vagy autót venni, akkor legyen benned annyi is, hogy egy ilyet meg tudsz kötni, vagy egy alkuszhoz el tudsz menni, ha annyira nem menne a digitális élet.
2/7 anonim válasza:
Nyilván annál, amelyik számodra a legjobb árat adja. A kötelező nem neked fizet, hanem akinek kárt okoztál.
3/7 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy neked melyiknel eri meg a legjobban?
4/7 anonim válasza:
Neked az otp-nél, nekem a signal-nál.
5/7 anonim válasza:
pl.
netrisk.hu
Kalkulálsz, aztán a legkedvezőbbet kínáló biztosító honlapján kalkulálva még 10%-kal olcsóbbat fogsz kapni, mert kb. 10% a Netrisk jutaléka, amit rajtad keres.
6/7 anonim válasza:
amelyik a legolcsóbb, mivel a tied nem neked fizet.
7/7 anonim válasza:
"Kalkulálsz, aztán a legkedvezőbbet kínáló biztosító honlapján kalkulálva még 10%-kal olcsóbbat fogsz kapni, mert kb. 10% a Netrisk jutaléka, amit rajtad keres."
az alkusz a díjból magából kap és ennél kicsit kevesebbet, nem extraként. Ilyet a kgfb törvény sem engedne. (sokévet dolgoztam ebben). Ha eltérés van, az nem a tarifa vagy emiatt van hanem valami részlet/adat nem volt azonosan beírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!