K&H vagy Posta Biztosító?
Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek arról,hogy az idei biztosítási kampányban ti melyiket választanátok.Nekem ez a két társaság tarifája a legkedvezőbb a nagy és megbízható biztosítók közül.Igaz éves szinten nincs nagy különbség a két tarifa között (max. 800-1000 ft),de tisztában szeretnék lenni,hogy melyik a jobb.Esetleg megírhatná valaki,aki tagja volt/van valamelyiknek,hogy milyenek és mennyire korrektek.2010. nov. 2. 20:45
1/5 anonim válasza:
Amelyik olcsóbb... Kötelezőnél gyakorlatilag annyi a dolgod a biztosítóval, hogy befizeted a negyedévet, és meglesz a bizonylat (csekk, igazolólap), hogy van érvényes köteleződ. Ezenkívül nem nagyon találkozol velük. Cascónál más, ott a saját kakidból húznak ki. Annyi lehet esetleg, hogy némelyik biztosító ad extra szolgáltatást a KGFB mellé, pl sofőrnek balesetbiztosítás, utasbiztosítás baleset esetére. Ezeket esetleg érdemes figyelembe venni.
2/5 laller13 válasza:
A legutóbbi hozzászólónak igaza van. Csak akkor van baj a kicsi biztosítókkal, ha esetleg pont Te vagy a szenvedő alanya a balesetnek és húzzák-nyúzzák ilyen-olyan okból a kifizetést. Ezért ajánlott szerintem nagyobb biztosítót választani.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sikerült eldöntenem,hova szerződjek.Igazán kielégítő volt mindegyik válasz,csak nem épp arra,amit kérdeztem.Az "amelyik olcsóbb" lett végül,bár ha csak az olcsóság számított volna,akkor mehettem volna a köbéhez is.
2010. nov. 10. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!