Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mindenképp az előző munkaehylr...

Mindenképp az előző munkaehylről kell TB kiskönyv?

Figyelt kérdés
Hétfőn megyek be szerződést írni az új céghez, és ma mondták hogy kell az utóbbi cégtől a kilépési papírok, azok megvannak, viszont az előzö cég nem adott nekem semmilyen TB kiskönyvet, illetve én se adtam le. Nekem megvan még a 2022 Decemberében kapott TB kiskönyvem amikor kiléptem a melóhelyemről, a következő nem kérte, nem is csinált. Na most, ha én elviszem azt a TB kiskönyvet, az is jó lesz az új cégnek? Vagy az baj hogy az elöző munkahelyem pecsétje nincs benne? kb 1 hónapt voltam annál a cégnél.

#új #kiskönyv #TB kiskönyv #rószeszin #régi cég
júl. 8. 23:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10-es nem mindegy? Nem ez volt a kérdés, ne menjünk már el az adott kérdésről. Köszi.

Nem igazán érdekel mások okoskodása.

júl. 10. 18:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez nem okoskodás, csak rá akartalak vezetni arra, hogy nem biztos, hogy lesz/van/kell, hogy legyen előző munkáltatótól TB-kiskönyved.

Nekem mindegy, kínlódj csak tovább, ha valójában nem is érdekel a saját dolgod.

Az emberek nagy részénél az a legnagyobb gond, hogy felületesek.

Majd pislogsz egyszer-kétszer. ;)

júl. 11. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!