Normális ez a biztosító?
Most küldték ki a gépjármű kötelezőre az "ajánlatukat". Több, mint háromszorosa a tavalyinak. Értem, hogy infláció, de azért na..
És nem is baleseteztem.
Nálatok is ilyen durván emeltek?
3x-osát azért nem, de kérdés eddig mennyi volt. Mert ha mondjuk avi 6e Ftot fizettél eg régi szerződésnek köszönhetően, akkor reális, hogy annak tzöbbszöröse már.
Ha mondjuk 30 helyett 90e, akkor az valóban durva.
Amúgy újra kell kötni.
28e volt, 22e-ről emelték tavaly. Most majdnem 100.
Nyilván újra fogom kötni, csak nem értem, hogy a régi ügyfelüket miért sz*patják ilyesmivel.
ez melyik biztosító?
ekkora emelést nem szoktak csinálni, csak akkor ha visszasorolnak a bóniuszban. Nézzed meg az ajánlatot, nem soroltak e vissza. Az is lehet hogy hibáztak.
Esetleg valami más változott. Pl vidékről Pestre költöztél vagy bármi ami nagyobb kockázatot rejt.
Groupama. Nem soroltak vissza sehová, B10 vagyok, és nem költöztem sehová.
Kalkuláltam gyorsan egyet a Netrisken. Ugyanezekkel a paraméterekkel az újaknak 40e-ért adják. De van olcsóbb is, ha a Signal/Köbe/MagyarPosta
hulladékot lenyesegetem, akkor is.
Megpróbálom felhívni őket.
tényleg furcsa.
Köbét ne erőltessed sztem.
Ha van olcsóbb, akkor köss át oda.
Hívni azért hívd fel, mert gondolom te is kíváncsi vagy mi miatt lettél drágább ennyire.
itt is lehet csekkolni állítólag, nézd meg itt is érdekességképp:
Ha elvetemült vagy, akkor meg tudod nézni ebben a táblázatban mi miért, de eléggé bonyolult :)
#7, köszi. Hétfőn leszek jogosult ellenőrizni, akkor leszek 60 nappal előbb, mint a szerződés lejárta. KÖBE semmiképpen..
Nézem a táblázatot, hátha :)
Ekkorát nem emelnek!
Nálam eddig a rekordkisérlet 50 000-ról 68 000 volt.
Ez kimagasló volt nálam.
Okoztál kárt, de kifizetted?
Erre tudok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!