Papatorpike kérdése:
Mondanátok olyan IDŐSKORI biztosítás amely nem horror áron van havonta eddig csak 7-8 ezer/hó és persze ez 1 főre értve találtam, és én a szüleimnek szeretném kötni és fizetni is vagyis 2 főre, de havi 14-15 ezer azért ez már sok?
Figyelt kérdés
jún. 3. 14:13
1/6 anonim válasza:
Miért is szeretnél fizetni ilyen biztosítást? Mi a célod vele?
2/6 A kérdező kommentje:
Egyszerű, már 64 évesek mind a ketten a szüleim jó egészségi állapotuk van szerencsére és remélem sokáig így is marad, viszont előre is kell nézni, egy esetleges halál esetre is gondolni kell remélem ez nagyon sokára lesz, de egy ilyen költség valljuk be, nem olcsó, nos ezért.
jún. 3. 14:53
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van olyan biztosítás, ami jobb lenne annál, mint ha azt a pénzt, amit erre szánsz, minden hónapban elkülönítenéd, s befektetnéd te magad egy megfelelő befektetési formában.
4/6 anonim válasza:
Ha a temetes koltsegeit szeretned, hogy allja, akkor inkabb koss "nyugalom" vagy temetkezesi biztositast. Az eletbiztositas az mas, az nyereszkedesre valo, ezert draga idoskorban.
5/6 anonim válasza:
Ha írsz nekem egy privát üzenetet akkor készítek díjmentesen kalkulációt.
Van ilyen olcsóbb díjú biztosítás, de azt érdemes tudni, hogy a díjjal együtt természetesen a biztosítási összeg is csökkent.
#3 A biztosításra sokan befektetésként tekintenek, de ez téves következtetésekhez vezet. Ez egy védett megtakarítás. Nem tudni, hogy mikor következik be a baj. De ha van biztosításod, akkor azonnal rendelkezésedre áll az az összeg, amit amúgy 10 év alatt tennél félre.
6/6 xswerdy válasza:
a dedikált temetési biztosítások rendkívül drágák. Vannak róluk cikkek a neten, nem hiszem, hogy találnál kedvezőt. Szerintem tedd simán félre a pénzt, amit erre szánsz, bármilyen befektetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!