Eláztatott a felső szomszéd, melyik biztosító fizet?
Eláztunk, mert a felettünk lévő szomszédból lefolyt a víz hozzánk.
Én nem tudtam hogy van a társasháznak biztosítása, pedig van.
Én kötöttem külön lakás biztosítást a groupamanál,mert nem tudtam hogy van a társasháznak is. Kijött a kárszakértő felbecsülte a kárt, de a szomszédnak nincs lakás biztosítása csak ami a társasházi lakásnak van. Viszont nekem adtak egy nyilatkozatot amit alá kéne írjon a felettünk lévőnek, de nem hajlandó rá, ami érthető mert van társasházi biztosítása (mint nekem is csak nem tudtam róla).
Hogyan tovább??
Kérdés mi van a társasház biztosításban. Semmiképoen nem a te biztosítódnak kell fizetni.
Vagy a társasház biztosításnak vagy a szomszédnak zsebből, ha ő okozta a kárt.
Miert is nem irja ala? Neki abbol semmi kara nem szarmazik. Nem kell semmit fizetnie. A biztosito viszont ugy fizet hogy a masik fel elismeri a felelosseget. Nalunk is igy volt. Elsore elismertuk, a tarsashazi biztosito fizetett az also szomszednak.
Majd egy ev mulva ujra eljatszotta a szomszed, akkor nalunk megvizsgaltak a dolgot, nem talaltak sehol semmit. Valoszinuleg csak a biztositast akart pumpolni.
De nekunk soha egy forintunkba nem kerult.
Nem teljesen értem. Mit kellene aláírjon a felső szomszéd?
Nálam is volt ilyen, a társasház biztosítására intéztem, de semmit nem kellett aláíratni senkivel, csak beküldtem a fotókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!