Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Biztosító húzza a kifizetést...

Biztosító húzza a kifizetést mit tegyek?

Figyelt kérdés

Édesanyámnak volt baleset biztosítása az unionnál a cég kötötte rá ahol dolgozott.

Közlekedési autóbalesetben szenvedett súlyos sérüléseket utasként tavaly év végén és idén márciusban elhunyt.

Biztosítónak kellett hagyatéki végzés, bankszámla nyilatkozat és személyes okmányok amiket el is küldtünk email-ben és postán is. Augusztus 25.-ével minden be érkezett amit papíron kértek és közölték, hogy 15 napon belül bírálnak.

Ahogy közeledtünk a 15. Naphoz telefonáltunk 1x 2x, hogy minden rendbe van-e papírokkal mindennel azt mondták úgy látják minden meg van. 15.-én le járt a 15 munkanapjuk és nem történt semmi rá hétfőn délelőttig vártunk majd hívtam őket, hogy mi van.

Aztán a 15 nap lejárta után közölték, hogy személyes azonosítás után utalják mondom jó be is mentünk az irodába meg is történt vissza hívtam őket erre közölték, hogy nem csak annyi kell hanem még ki kell tölteni 2 nyomtatványt na akkor vissza mentünk el szkennelte az ügyintéző majd haza érve felhívtam ismét, hogy minden meg van mostmár ő is látta a gépen, hogy be érkezett minden erre közölte, hogy innentől ismét 15 napot kell várnunk ami már nagyon nem fér bele nekünk mivel mi 3 ember temetését rendeztük el és nagyon hazavágott anyagilag olyan szinten, hogy ez a hét van nekünk, hogy kifizessem az albérlet elmaradt részletét mert ha nem akkor mehetek az utcára 3 éves gyermekkel aki most kezdte az ovodát és mellé biztos el is vennék tőlünk. Teljesen tönkre teszik az életünket, hogy így szivatnak minket rajtunk nem múlik azon nyomban mindent elküldtünk amit kértek de már az idegösszeroppanás szélén állunk és nem tudom mit tegyek mert az ügyfélszolgálaton csak annyit mondanak, hogy megsürgetik de már az 5. Ember mondja és semmi nem történik.

2023. szept. 25. 11:43
 1/1 anonim ***** válasza:
41%
"Gyorskölcsön készpénzben" a lakbérre. Aztán a kamatokat behajtani a biztosítón, mert tököltek, nem teljesítették a szerződésben foglaltakat, ha kell perre menni. Amint ezt megemlíted bele fognak menni az egyezkedésbe.
2023. szept. 25. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!