Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » A Gránit banktól szeretnék...

A Gránit banktól szeretnék lakás hitelt felvenni, de életbiztosítást kér a hitelfelvételhez. Bármilyen életbiztosítás megfelelő, vagy olyan kell amely ha baleseti halál/rokkantság történne akkor a biztosító a hitelt kifizeti?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 00:40
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Nagy altalanossagban bármelyik megfelel, csak a biztosítási összeg legyen akkora, mint a hitel. A bank kérni szokta a biztosítótól egy hitelfedezeti záradék alkalmazását az életbiztosítási kötvényen.

Ha rám ír tudok segíteni magas összegű, de kedvező díjú biztosításban.

2021. aug. 1. 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Én eddig nem is tudtam hogy életbiztositásra is szükség van lakáshitel felvételhez, megkérdezhetem hogy milyen összeget szeretnél felvenni?
2021. aug. 1. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
#2: Általában akkor kötelező, ha eléred a futamidő alatt a 65 éves kort. Gránit bakot nem ismerem, lehet ott alapból kötelező. De ha hitelfedezetit kérnek, akkor én nem ott vennék fel hitelt, mert drágább lesz összességében, mint egy drágább hitel.
2021. okt. 6. 11:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Évi 20 ezer ft lenne az életbiztosítás. A legolcsóbb hitel a Gránit Bankon kívül havi 10-14 ezer Ft-al drágább.
2021. okt. 6. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Évi 20 ezres életbiztosítás kifizeti a teljes hitelösszeget? Havi 2000-ért 3-5 milliós biztosítást kötsz. 3-5 milliós hitelnek nem hiszem hogy 10-14 ezerrel olcsóbb a törlesztője a Gránitnál. Itt nekem valami sántít.
2021. okt. 6. 11:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát ki fizeti igen.

Nem 5 milliós a hitel bőven felette

2021. okt. 6. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Az akkor szuper. Egyértelműen bele kell vágni ha tényleg így van. Bár nekem továbbra is gyanús valami, mindenképpen járj utána a saját érdekedben!
2021. okt. 6. 12:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenképpen
2021. okt. 6. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!