Ha kórházba kell mennem és van biztosításom, akkor semmit sem kell fizetnem?
Milyen "van biztosításom"-ra gondolsz?
Ha érvényes a TAJ-számod (zöld), akkor nyilván "ingyenes" az egészségügyi ellátásod. Az érvényes TAJ-szám mögött nincs mindig "biztosítottság".
Államira gondolsz?
elvileg nem, gyakorlatilag bármi előfordulhat.
Nekem olyat írt fel az orvos, amiről ős maga sem tudta. hogy nem TB-támogatott: így amikor a beutalóval elértem a kollegájához, ő mondta, hogy van OEP által nem támogatott része a beavatkozásnak. Én kifizettem volna, de ilyesmire egyáltalán nem volt berendezkedve a SOTE klinika, nem volt árlistájuk sem!!
2: Már kb. 10 éve bűncselekmény pénzt adni is államiban, nemhogy elfogadni.
Nem is indokolt, amióta 1 M nettó a havi orvosi fizetés.
Tehát dolgozol,vagy akár nyugdíjas vagy,bért vagy nyugdíjat kapsz, biztosított vagy ! Állami kórházakban tilos pénzt adni bármiért, mert megtiltották a hálapénzt! Figyelik és büntetés jár érte Neked is és annak,aki kapta és elfogadta !Kisebb ajándék elfogadható!
Magán kórházban pedig akár biztosított vagy,akár nem, a világon mindenért kell fizetni, nem is keveset !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!