Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » A biztosítónak hogy tudom...

Pingu900 kérdése:

A biztosítónak hogy tudom bizonyítani hogy elhagytam az okmányaimat, és szeretnék élni a biztosítási lehetőséggimmel?

Figyelt kérdés

2023. máj. 29. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2023. máj. 29. 09:29
 2/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Bemész a rendőrségre, ahol bejelented azt eltűnt (ellopott, akkor is ha nem pont ellopták) okmányokról. Erről kapsz egy papírt, ez megfelel a biztosítónak.
2023. máj. 29. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem elég. Új okmányokat kell kérni a kormányablakban és azzal menni a biztosítóhoz.
2023. máj. 29. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen "biztosítási lehetőségeiddel" szeretnél élni?
2023. máj. 29. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt kérdezd meg az adott biztosítótól.
2023. máj. 29. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
A biztosító pontosan megfogja mondani, hogy mit kér ehhez, amikor bejelented az igényedet. Rendőrségi bejelentés biztosan kelleni fog.
2023. máj. 30. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:

"Nem elég. Új okmányokat kell kérni a kormányablakban és azzal menni a biztosítóhoz."

Adnak ideiglenes igazolványt, már azzal is intézkedhet.

A biztosításnál a bejelentési határidőkre ügyelni kell, olvasd át az apróbetűs részt is a szerződésben. Ha a szerződésed sincs már meg, akkor a biztosítótól kérhetsz másolatot.

De szokj hozzá a gondolathoz, hogy elsőre a kár felmérésekor tuti, hogy iszonyat alacsony kártérítést mondanak, azzal már rögtön helyben érdemes vitatkozni a kárbecslővel, és utána is meg lehet azt támadni.

2023. jún. 5. 07:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!