Hogy zaljlik egy kockázat elbírálás egy kertesháznál, mire kell számítani és mik azok a dolgok amiken megbukhat a dolog?
Szeretnék lakás biztosítást kötni a házamra, az Aegont néztem, mert ott van a kötelezőm is. Kitöltöttem az alap dolgokat a weboldalukon és irták, hogy mivel vegyes falazatú házról van szó így szükséges a kockázatelbírálás.
Korántsem egy mai házról van szó, öszinténszolva nem tudom mikor épült, de szerintem a 60as években épüthették, de ennek megpróbálok majd utána járni (a tulajdoni lapon nem volt rajta). A lényeg, hogy vannak hibái, de nem az összedőlés határán van. Mi azok a dolgok amiken fennakadhat a biztosító? Vagy egyáltalán hogy működik ez az egész? Nem nagyon értek ehhez, ezért gondoltam felteszek itt egy kérdést. A válaszokat előre is köszönöm!
Vegyes falazatnál általában azt nézik, hogy a csapadékvíz elvezetés rendben van-e, nincs-e felázva a fal, van-e rendes alap és lábazat, a tető rendben van-e, nincs-e megrogyva, vannak-e a falon repedések, süllyedés...
Nem biztos, hogy kimegy valaki. Van amikor elegendő fényképeket beküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!