Mit jelent az pontosan, hogy a biztosítóhoz érkezett kárigényemmel megkerestük az OEP Területi hivatalát? OEP Területi Hivatala az elbíráláshoz szükséges adatokat rendelkezésre bocsájtja?
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 16:06
1/3 anonim válasza:
Az OEP irányítja, felügyeli, szervezi és ellenõrzi az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai, a baleseti táppénz, az utazási költségtérítés és a külföldön felmerült gyógykezelés, valamint az ezzel összefüggõ utazás költségének elbírálását (kifizetését).
Magyarra lefordítva pénzt akarsz (baleset érhetett talán? a kérdésedből nem derül ki milyen kárigényről van szó, illetve az sem hogy milyen biztosításról)az OEP-nek a fentiekbe van beleszólása.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem baleset ért!
Az Uniqa Biztosítónál kötöttem egy egészség és betegség biztosítást!Med Help a neve!Havonta én fizetem,sárga csekken 5000,-jával!
Volt egy összetett műtétem,az Uniqa műtéti besorolása szerint az 1. es és a 2. műtéti csoportba tartozik!
Én igen,van bejelentett munkahelyem!
2014. júl. 10. 09:02
3/3 anonim válasza:
Tulajdonképpen mi a kérdés? Veled akarják kifizettetni a műtétet? Vagy nem sikerült úgy a műtét,ahogy gondoltad, és ezért van kárigényed? Mi van az uniqas szerződésben? Itt konkrétan az 1. és 2. csoportba sorolásra utalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!