Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Tesco biztosítás lemondása?

Tesco biztosítás lemondása?

Figyelt kérdés
Van egy Tesco Egészségőr és egy Tesco Maraton biztosításom. A biztosítási időszakok vége előtt meg szeretném szüntetni, de nem sikerül. Próbáltam a webes platformon, próbáltam e-mailben, de mindenhol elutasítottak. Mi történik akkor ha egyszerűen nem fizetem tovább a biztosítási díjat? Tudnak valahogy szankcionálni?

2023. febr. 2. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Igen. Behajtást indíthatnak, eladhatják követelés kezelőnek a dolgot.

Az egy másik kérdés, hogy megéri e nekik pár ezer forintért ezzel szórakozni, de ha szerződés szegést követsz el (idő előtt abbahagyod a fizetést, nem szerződés szerint mondod fel), akkor tudnak szakncionálni, de a kérdés, hogy megteszik e.

2023. febr. 2. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
meg se kellett volna kötni.
2023. febr. 2. 15:41
 3/4 anonim válasza:
100%
Ugyanebben a cipőben járok, mikor személyesen mentem be se volt értelme. Még van egy opcióm, ha sikerül bármire mennem vele, megírom. Ha neked sikerül megoldani, megköszönöm, ha megírod! :D
2024. febr. 9. 10:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem sikerült sehogy sem, végig fizettem az évet és évfordulókor le tudtam mondani....
2024. febr. 10. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!