Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mi miatt több a biztosításom,...

Mi miatt több a biztosításom, mint amennyinek lennie kéne?

Figyelt kérdés
Most vásároltam novemberben egy autót ( ez az első autó ami a nevemen van) 56 ezer az éves biztosításom amit kötöttem rá és amit fél éves részletben fizetek vagyis most 28 ezret kéne fizetnem, azonban az Allianzhoz regisztrálva látom a fiókomban hogy 33 ezer forint van kiírva. Meg tudja valaki mondani, hogy mi lehet az a plusz 5 ezer forint?

#allianz#autó#biztosítás
2022. nov. 6. 19:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Oké,igaz hogy én az Allianznál dolgozom,de természetesen én kérek elnézést ha te jobban tudod.
2022. nov. 14. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 Allianznál dolgozol? Miért lett felemelve a biztosításom? Valmai kedvezményt lehet kérni?
2022. nov. 14. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
De mondjuk meg is adtad a választ magadnak,hogy hogyan számolták el.8-tól 7-ig.És a kérdésben féléves díj van,és ott pontosan a törthónappal számolták,mert nem éves elszámolás,ő majd a következő félévben kevesebbet fog fizetni.Egyszerű matematika.
2022. nov. 14. 14:44
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es.A csatolt linkre belépsz,kipótolod a hiányzó adatokat és valószinű tudsz csökkenteni a díjadon.

[link]

2022. nov. 14. 14:47
 15/15 anonim ***** válasza:

#13: Lehetséges. Legalább 15 éve éves díjfizetéssel fizetem a kötelezőt.

Bár a lakásbiztosításnál is két egyenlő részletet fizettem, ahol meg féléves díjfizetésem van.

2022. nov. 14. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!